+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Блог

Блог

ТОП-10 помилок любителів домашнього йогурту

ТОП-10 помилок любителів домашнього йогурту

22.02.2019

Домашній йогурт з кожним днем ​​все більше і більше витісняє свої магазинні аналоги. І недарма, адже в самостійно приготованому кисломолочному продукті міститься оптимальна кількість корисних лактобактерій, які покращують травлення, допомагають організму краще боротися з вірусами і бактеріями. Домашній йогурт є незамінним компонентом в меню у людей які...

Детальніше
7 секретів приготування ідеальної пасти

7 секретів приготування ідеальної пасти

15.02.2019

Так уже склалося, що в приготуванні пасти найбільшого успіху досягли італійці. Вони з трепетом відносяться до цієї страви та мають свої традиції в її приготуванні. Виконана за всіма правилами італійської кухні, паста виходить настільки смачною, що відірватися від неї просто неможливо. Ці 7 кулінарних порад обов'язково допоможуть вам досягти ідеальних результатів...

Детальніше
Романтична вечеря до Дня закоханих за 45 хвилин

Романтична вечеря до Дня закоханих за 45 хвилин

08.02.2019

Попри те, що День усіх закоханих не є українським святом, в нашій країні його дуже люблять і охоче відзначають. Це відмінний привід зізнатися у своїх щирих почуттях і провести час разом з коханою людиною. Романтична вечеря при свічках - це обов'язковий пункт програми. Важливо, щоб страви були смачними, але при цьому їх приготування не займало багато часу...

Детальніше
6 кухонних інструментів, необхідних для приготування м'яса

6 кухонних інструментів, необхідних для приготування м'яса

01.02.2019

Досвідчені кулінари загострюють свою увагу на виборі м'ясних продуктів для приготування страв. З одного боку вони мають рацію, адже в разі приготування, наприклад, стейка порода бичків, спосіб їх відгодівлі та витримка м'яса грають важливу роль. Але не менше значення в цьому питанні відводиться і самому етапу приготування, який не обходиться без...

Детальніше
8 можливостей кухонного сита, про які ви не знали

8 можливостей кухонного сита, про які ви не знали

25.01.2019

У наборі посуду кожної господині обов'язково знайдеться металеве сито. Але коли мова заходить про сферу застосування сита, більшість з них обмежуються проціджуванням за допомогою нього чаю. Тим часом сито є дуже корисним і багатофункціональним посудом. Завдяки йому можна створювати смачні та красиві страви, та й взагалі сито можна...

Детальніше
Блакитний матча, біла кава і ще 4 незвичайних варіацій звичних продуктів

Блакитний матча, біла кава і ще 4 незвичайних варіацій звичних продуктів

18.01.2019

Чорним морозивом сьогодні вже нікого не здивуєш, але ці яскраві та оригінальні версії найпростіших продуктів напевно розбурхають вашу уяву. Просто неймовірно, що вони є такими ж корисними (а часто і корисніше), ніж їх "оригінали". Зустрічайте жовті кавуни та чорні помідори...

Детальніше
9 кулінарних приладів, у яких насправді є термін придатності

9 кулінарних приладів, у яких насправді є термін придатності

11.01.2019

Багато господарок глибоко помиляються, вважаючи, що у кухонного приладдя немає терміну придатності. Дерев'яні лопатки, ножі, обробні дошки та інші пристосування для приготування їжі з часом не тільки втрачають свою ефективність, але і стають небезпечними для нашого здоров'я. Ділимося з вами списком корисних предметів на кухні, які краще...

Детальніше
Імбирне печиво до Різдва

Імбирне печиво до Різдва

04.01.2019

Солодкі подарунки на Різдво люблять не тільки діти, а й дорослі. Скористайтеся чудовою нагодою і порадуйте рідних, близьких та друзів традиційними ласощами англійців - ароматним імбирним печивом. До того ж імбирне печиво - це гідна альтернатива бабусиним "перевіреним" рецептам, які багатьом вже приїлися. Перш ніж поділитись таємницями кондитерської магії...

Детальніше
Як вибрати шампанське до новорічного столу: 8 порад

Як вибрати шампанське до новорічного столу: 8 порад

28.12.2018

Шампанське - це такий же неодмінний атрибут святкового столу, як мандарини й олів'є. Воно задає атмосферу всього вечора. Ігристий смак шампанського піднімає настрій і зближує присутніх за одним столом. Однак далеко не всі вміють вибирати правильний напій, від якого не болітиме голова наступного дня...

Детальніше
Як приготувати ідеальний холодець для новорічного столу

Як приготувати ідеальний холодець для новорічного столу

21.12.2018

Багато з нас вже замислюються про те, які страви прикрасять святковий стіл в новорічну ніч. Якщо ви плануєте застілля в традиційному стилі, то без холодцю просто не обійтися. Напередодні свята ми готові поділитися з вами секретами приготування ідеального холодцю...

Детальніше
Бараняча нога до новорічного столу

Бараняча нога до новорічного столу

14.12.2018

Запечена бараняча нога - розкішна страва до вашого новорічного столу. Відмінний смак і гарне оформлення роблять її головною стравою святкового меню. Баранячу ногу можна запікати в найрізноманітніших паніровках й усілякій глазурі. У кожному разі страва вийде дуже соковитою і смачною. Ми пропонуємо вам приготувати дієтичну баранячу ногу в паніровці...

Детальніше
7 оцтів, що мають бути на кожній кухні

7 оцтів, що мають бути на кожній кухні

07.12.2018

Оцет - один з найдревніших продуктів. Перші згадки про оцет історики відносять до 5000 року до н. е. У цього продукту багата історія, на різних часових проміжках якої він грав роль то цілющого напою, то основи для маринаду, то ефективного антисептика і ліків проти опіків. Назвою "оцет" продукт зобов'язаний французам. У дослівному перекладі vinaigre означає...

Детальніше
Така різна паста

Така різна паста

30.11.2018

Паста - основа традиційної італійської кухні й одна з найпопулярніших страв у світі. В італійській мові слово "pasta" означає насамперед "тісто", в Італії ця назва об'єднує різні види невеликих виробів з тіста. Пасту роблять з прісного тіста на пшеничній муці, вона буває самих різних форм, розмірів, кольорів і найменувань. Скільки насправді існує видів пасти, залишається...

Детальніше
Корисні поради: що, як і коли солити

Корисні поради: що, як і коли солити

23.11.2018

Сіль - один з кращих і найпопулярніших підсилювачів смаку. Вміння правильно використовувати сіль - ціле мистецтво, якому треба вчитися. Досвідчені кулінари знають, що солити продукти потрібно з розумом! В грамотному застосуванні солі є свої правила і нюанси. Від того якою сіллю, як і на якому етапі приготування посолити страву, залежить не лише смак...

Детальніше
Все, що вам потрібно знати про авокадо

Все, що вам потрібно знати про авокадо

16.11.2018

Сьогодні авокадо використовують в приготуванні багатьох салатів і соусів. Люблять цей фрукт у всьому світі. Але мало хто знає про його корисні властивості, яких, до слова, не мало! Трохи про авокадо...

Детальніше
10 кулінарних технік, які повинен знати кожен

10 кулінарних технік, які повинен знати кожен

09.11.2018

Під час готування доводиться стикатися з величезною кількістю кулінарних технік. Багато з них знайомі з дитинства, однак є і такі техніки приготування, про існування яких більшість навіть не здогадується. У цьому списку ділимося з вами 9 кулінарними техніками, які обов'язково повинна опанувати кожна господиня...

Детальніше
Питання-відповідь: як схуднути швидко і без шкоди для здоров'я

Питання-відповідь: як схуднути швидко і без шкоди для здоров'я

02.11.2018

Боротьба із зайвими кілограмами - складне завдання, яке вимагає немало часу. Але якщо дотримуватись певних правил, позитивні зміни в зовнішності та самопочутті не змусять вас довго чекати. На жаль, мало хто знає, як худнути правильно. Інтернет переповнений суперечливою ​​інформацією, яка збиває з пантелику і відволікає від методів здорового схуднення...

Детальніше
Що таке кумкват і як його їсти?

Що таке кумкват і як його їсти?

26.10.2018

В перекладі з китайської мови кумкват означає "золотий апельсин". Назва цього незвичного фрукта цілком виправдана, адже кумкват - це цитрус з красивою золотистою шкіркою. Кумкват спочатку вирощували в Китаї, а в 1864 році англо-шотландський ботанік Роберт Форчун завіз рослину до Європи, після чого вона набула поширення по всьому світі...

Детальніше
20 способів смачно приготувати гарбуз

20 способів смачно приготувати гарбуз

19.10.2018

Осінь прекрасна пора року, яку варто любити хоча б тому, що вона дарує нам різноманіття нестандартних продуктів, які з'являються на прилавках ринків і супермаркетів. Особливу увагу привертає до себе помаранчевий красень - гарбуз. З цього овочу можна приготувати безліч смачних, корисних і поживних страв...

Детальніше
Пеганство: що це за дієта і як її дотримуватися

Пеганство: що це за дієта і як її дотримуватися

12.10.2018

Пеганство - один з останніх трендів у світі схуднення. Його також часто називають пеганізм: це мікс веганства і палеодіети. У пеганстві об'єднані основні принципи цих двох систем харчування. Прихильники здорового харчування стрімко перейшли на цю дієту і не збираються з неї "злазити". Розбираємося в новій модній дієті: розповідаємо, що таке пеганство...

Детальніше
Акційні товари
Каталог