+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Блог

Блог

7 оцтів, що мають бути на кожній кухні

7 оцтів, що мають бути на кожній кухні

07.12.2018

Оцет - один з найдревніших продуктів. Перші згадки про оцет історики відносять до 5000 року до н. е. У цього продукту багата історія, на різних часових проміжках якої він грав роль то цілющого напою, то основи для маринаду, то ефективного антисептика і ліків проти опіків. Назвою "оцет" продукт зобов'язаний французам. У дослівному перекладі vinaigre означає "кисле вино". Історія розповідає, що одного разу стародавні винороби забули на сонці вино...

Детальніше
Така різна паста

Така різна паста

30.11.2018

Паста - основа традиційної італійської кухні й одна з найпопулярніших страв у світі. В італійській мові слово "pasta" означає насамперед "тісто", в Італії ця назва об'єднує різні види невеликих виробів з тіста. Пасту роблять з прісного тіста на пшеничній муці, вона буває самих різних форм, розмірів, кольорів і найменувань. Скільки насправді існує видів пасти, залишається тільки здогадуватися, але найсміливіші знавці стверджують, що у світі існує понад 600 видів...

Детальніше
Корисні поради: що, як і коли солити

Корисні поради: що, як і коли солити

23.11.2018

Сіль - один з кращих і найпопулярніших підсилювачів смаку. Вміння правильно використовувати сіль - ціле мистецтво, якому треба вчитися. Досвідчені кулінари знають, що солити продукти потрібно з розумом! В грамотному застосуванні солі є свої правила і нюанси. Від того якою сіллю, як і на якому етапі приготування посолити страву, залежить не лише смак...

Детальніше
Все, що вам потрібно знати про авокадо

Все, що вам потрібно знати про авокадо

16.11.2018

Сьогодні авокадо використовують в приготуванні багатьох салатів і соусів. Люблять цей фрукт у всьому світі. Але мало хто знає про його корисні властивості, яких, до слова, не мало! Трохи про авокадо...

Детальніше
10 кулінарних технік, які повинен знати кожен

10 кулінарних технік, які повинен знати кожен

09.11.2018

Під час готування доводиться стикатися з величезною кількістю кулінарних технік. Багато з них знайомі з дитинства, однак є і такі техніки приготування, про існування яких більшість навіть не здогадується. У цьому списку ділимося з вами 9 кулінарними техніками, які обов'язково повинна опанувати кожна господиня...

Детальніше
Питання-відповідь: як схуднути швидко і без шкоди для здоров'я

Питання-відповідь: як схуднути швидко і без шкоди для здоров'я

02.11.2018

Боротьба із зайвими кілограмами - складне завдання, яке вимагає немало часу. Але якщо дотримуватись певних правил, позитивні зміни в зовнішності та самопочутті не змусять вас довго чекати. На жаль, мало хто знає, як худнути правильно. Інтернет переповнений суперечливою ​​інформацією, яка збиває з пантелику і відволікає від методів здорового схуднення...

Детальніше
Що таке кумкват і як його їсти?

Що таке кумкват і як його їсти?

26.10.2018

В перекладі з китайської мови кумкват означає "золотий апельсин". Назва цього незвичного фрукта цілком виправдана, адже кумкват - це цитрус з красивою золотистою шкіркою. Кумкват спочатку вирощували в Китаї, а в 1864 році англо-шотландський ботанік Роберт Форчун завіз рослину до Європи, після чого вона набула поширення по всьому світі...

Детальніше
20 способів смачно приготувати гарбуз

20 способів смачно приготувати гарбуз

19.10.2018

Осінь прекрасна пора року, яку варто любити хоча б тому, що вона дарує нам різноманіття нестандартних продуктів, які з'являються на прилавках ринків і супермаркетів. Особливу увагу привертає до себе помаранчевий красень - гарбуз. З цього овочу можна приготувати безліч смачних, корисних і поживних страв...

Детальніше
Пеганство: що це за дієта і як її дотримуватися

Пеганство: що це за дієта і як її дотримуватися

12.10.2018

Пеганство - один з останніх трендів у світі схуднення. Його також часто називають пеганізм: це мікс веганства і палеодіети. У пеганстві об'єднані основні принципи цих двох систем харчування. Прихильники здорового харчування стрімко перейшли на цю дієту і не збираються з неї "злазити". Розбираємося в новій модній дієті: розповідаємо, що таке пеганство...

Детальніше
12 способів зробити курку смачнішою

12 способів зробити курку смачнішою

05.10.2018

Курка, здавалося б, найпростіше в приготуванні м'ясо, але навіть у нього є свої секрети й тонкощі. Від таких важливих деталей, як маринад, спеції, додаткові інгредієнти, спосіб нарізки й теплової обробки, залежить його смак і зовнішній вигляд. Ділимося з вами найкориснішими лайфхаками в приготуванні курки...

Детальніше
Як прикрашати пироги: рецепти та добірка смачних ідей

Як прикрашати пироги: рецепти та добірка смачних ідей

28.09.2018

Ніжна випічка - кращі ласощі. Так приємно зібрати домашніх у вихідний день за обіднім столом і насолодитися чаєм зі свіжоспеченим пирогом. Атмосфера такого чаювання зарядить позитивом і емоціями на тиждень вперед. Якщо ви хочете порадувати домашніх, то поекспериментуйте з прикрасою вашого пирога. Так він стане ще смачніше і буде...

Детальніше
Як відмова від солодкого впливає на життя: 7 дивовижних змін

Як відмова від солодкого впливає на життя: 7 дивовижних змін

21.09.2018

На перший погляд може здаватись, що відмовитися від вживання цукру легко. Але, на жаль, це не так. Спробуйте прожити без солодких продуктів хоча б кілька днів. Враховуйте, що більшість продуктів, які можуть здаватися нешкідливими, містять цукор. Наприклад, знежирений йогурт, фруктовий сік, протеїновий або зерновий батончик, молоко, коктейль та навіть кетчуп...

Детальніше
9 продуктів, які підвищують працездатність

9 продуктів, які підвищують працездатність

14.09.2018

Ви коли-небудь відчували себе млявими, втомленими навіть після повноцінного сну і щільного сніданку? А чи замислювалися, чому? Швидше за все, вашому організму не вистачає енергетичного підживлення. Отримати необхідну енергію можна з харчових продуктів. Для того щоб відчувати себе бадьорим протягом дня, потрібно...

Детальніше
Як заморозити овочі, фрукти та ягоди на зиму в домашніх умовах

Як заморозити овочі, фрукти та ягоди на зиму в домашніх умовах

07.09.2018

Щедре літо подарувало нам безліч свіжих овочів, фруктів і ягід, якими ми встигли насититись досхочу і навіть встигли їх законсервувати. А що робити, коли плодів так багато, що їх вже нікуди дівати? Заморозьте їх, так ви зможете насолоджуватися свіжими овочами та фруктами протягом усього року. Заморожування - це найпростіший і найдешевший спосіб...

Детальніше
10 міфів про каву: правда чи вигадка

10 міфів про каву: правда чи вигадка

31.08.2018

Століттями люди вивчали вплив кави на організм. Більшість загальновідомих фактів вірні, але є й ті, які ми оманливо приймаємо за правду. Міфи, які оточують каву, заважають сповна насолоджуватись цим ароматним напоєм. Ми спробували з’ясувати, де правда, а де міф...

Детальніше
Проросла пшениця: користь і шкода

Проросла пшениця: користь і шкода

24.08.2018

Люди завжди прагнули до здоров’я і довголіття і в пошуках найкращих цілющих засобів виокремили зерна пророслої пшениці. Зародки пшениці успішно застосовували ще давньоіндійські шамани для збереження молодості та зміцнення здоров'я. Про корисні властивості проростків пшениці складали навіть легенди...

Детальніше
Відмова від м'яса: за і проти

Відмова від м'яса: за і проти

17.08.2018

Чи можна повністю відмовлятися від м'яса, чи потрібно це нашому організму і чим замінити тваринний білок? Людські зуби мають гострі різці, нерозвинені ікла і плоскі корінні. При цьому зуби покриті емаллю, яка стоншується з часом, якщо довго жувати тільки грубу рослинну їжу. Ця ознака наближає нас до хижаків...

Детальніше
Найпоширеніші шкідливі звички в харчуванні

Найпоширеніші шкідливі звички в харчуванні

10.08.2018

В статті ми розкажемо про те, які помилки ми найчастіше допускаємо в харчуванні, про необхідність термообробки, способи збереження корисних властивостей овочів та про те, як правильно їсти фрукти.Томати. Один з найцінніших компонентів томатів - лікопін. Це рослинний пігмент, який забарвлює фрукти, овочі, квіти і навіть...

Детальніше
Все, що потрібно знати про гармонізацію білків, жирів і вуглеводів

Все, що потрібно знати про гармонізацію білків, жирів і вуглеводів

03.08.2018

Білок - це будівельний матеріал для всього організму, з його допомогою ми ростемо і розвиваємося. Білки складаються з амінокислот: замінних і незамінних. Перші утворюються в нашому організмі самостійно, другі потрапляють з їжею. Морепродукти, риба, м'ясо, молочні продукти - джерела тваринного білка. Якщо говорити про рослинний, то...

Детальніше
Що потрібно знати про адаптогени

Що потрібно знати про адаптогени

27.07.2018

Ідея про те, що якийсь препарат може поліпшити розумову і фізичну активність у здорових людей, була розроблена під час Другої світової війни для пілотів і членів екіпажів підводних човнів. Перші дослідження по стимулюючим і тонізуючим ефектам деяких адаптогенів були опубліковані в військових журналах Радянського Союзу...

Детальніше
Акційні товари
Каталог