+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Вегетаріанські версії відомих м'ясних страв

Вегетаріанські версії відомих м'ясних страв

25.06.2021

Вегетаріанські версії відомих м'ясних страв

Насолоджуйтесь «м'ясною» класикою, не змінюючи овочевим принципам. Те, що потрібно в розпалі пляжного сезону! 

Паста болоньєзе з грибів

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Замочіть сушені білі гриби в 1 склянці теплої води і залиште на 20 хвилин. Процідіть через марлю або фільтр для кави, збережіть рідину. Дрібно наріжте інші гриби.
  2. Дрібно подрібніть моркву, поріжте селеру і цибулю. Вилийте в глибокий сотейник оливкову олію і додайте овочі. Тушкуйте на слабкому вогні 8 хвилин, посоліть, поперчіть. Додайте дрібно порубаний часник і залиште ще на хвилину. Збільште вогонь і влийте вино, тушкуйте овочі ще хвилин 5. Додайте гриби.
  3. Додайте в соус інші інгредієнти, в тому числі білі гриби і рідину від них. Варіть на повільному вогні близько півтори години поки соус не загусне до приємної вам консистенції.
  4. Відваріть пасту, полийте соусом і перед подачею посипте тертим сиром. 

Хот-дог з моркви

Інгредієнти:

Приготування:

  1. На сильному вогні на відкритому грилі або у духовці запікайте морквини до тих пір, поки вони не почорніють. Це приблизно 20 хвилин, якщо кожні 5 хвилин ви будете повертати їх на 1/4. Після цього щільно загорніть їх у фольгу і залиште на 15 хвилин, щоб морква «дійшла» і ввібрала смак і аромат.
  2. Коли морква трохи охолоне, очистьте її від «чорного мундира», полийте кунжутною олією, додайте сіль і перець до смаку. Не бійтеся ще раз погріти її на грилі, якщо це необхідно, і подавайте з улюбленими топінгами. 

Лазанья зі шпинатом

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Зніміть у печериць капелюшки і дрібно наріжте. Дрібно порубайте цибулю. Розігрійте у великій глибокій сковороді оливкову олію, додайте цибулю і гриби. Обсмажте близько 10 хвилин поки цибуля не стане прозорою.
  2. Видаліть стебла у листів шпинату. Часник дрібно порубайте, разом зі шпинатом додайте в сковороду. Обсмажте до тих пір, поки шпинат не потемніє.
  3. Рікоту змішайте з двома яйцями, посоліть, поперчіть, перемішайте. Твердий сир і моцарелу натріть на тертці.
  4. На дно форми вилийте 200 грамів томатного соусу. Викладіть листи лазаньї і розподіліть зверху рівним шаром половину суміші рікоти і яйця. Посипте 1/3 твердого сиру і моцарели.
  5. Додайте суміш шпинату з грибами, 100 грамів томатного соусу. Накрийте зверху листами лазаньї.
  6. Повторіть пункт 4 і 5. Завершіть третім шаром: вилийте соус, викладіть рікоту, сир і начинку. Вільно накрийте форму фольгою і поставте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку.
  7. Готуйте лазанью близько 30 хвилин. Зніміть фольгу і залиште в духовці ще на кілька хвилин, поки сир не утворить золотисту скориночку.

Смачного!

Акційні товари
Каталог