+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Ці заморожені продукти завжди повинні бути в холодильнику

Ці заморожені продукти завжди повинні бути в холодильнику

08.06.2018

Ці заморожені продукти завжди повинні бути в холодильнику

Міф про шкоду заморожених продуктів давно розвінчаний. Сучасні технології заморозки дозволяють зберегти максимум корисних речовин в їх складі. Заморожені продукти регулярно купують навіть ті, хто стежить за здоров'ям і грамотно підходить до формування свого раціону.

Ділимося підбіркою заморожених продуктів, які повинні бути в кожному холодильнику. Озбройтеся нашим списком, коли підете в магазин: купуйте для себе і своєї сім'ї тільки найкорисніші продукти.

1. Зелений горошок

Якщо ви цінуєте свій час, купіть в магазині кілька пакунків замороженого зеленого горошку і відправте їх в морозилку. У вас під рукою завжди буде корисний продукт, приготування якого займе лічені хвилини: просто киньте його в киплячу воду і залиште на кілька хвилин.
Зелений горошок - найпростіший спосіб збагатити вашу страву вітамінами, мінералами, цінним білком і клітковиною. До того ж зелений горошок прикрасить будь-яку страву: суп, овочевий салат, пасту, ризото або овочевий гарнір.

2. Шпинат

Шпинат - концентрація корисних і поживних речовин. Популярна зелень багата на антиоксиданти, вітаміни А та Е, клітковину. Регулярне вживання цього продукту прискорює обмінні процеси, сповільнює процеси старіння в організмі, сприятливо впливає на зовнішній вигляд і зміцнює імунітет.
На жаль, шпинат недовго зберігається в холодильнику. У холодній і вологій атмосфері він починає швидко в'янути й гнити. Якщо ви купили багато шпинату і не використали його за пару днів, радимо заморозити залишки. У морозилці шпинат зберігається краще. Промийте його під прохолодною водою і ретельно висушіть, а потім помістіть в герметичний пакет або контейнер. Для приготування шпинат не потрібно розморожувати, а досить припустити в киплячій воді.

3. Ягоди

Ягоди - цінне джерело вітамінів, мінералів, антиоксидантів і органічних кислот. Сучасні технології шокової заморозки дозволяють "запечатати" всі корисні речовини всередині ягід і зберегти їх багатий склад.
Звертайте увагу на склад, коли вибираєте ягоди в супермаркеті: в ньому не повинно бути нічого зайвого. Іноді в складі зустрічається цукор, який там абсолютно не потрібен. Відмовтеся від такого продукту і пошукайте ягоди, для виготовлення яких не використовували додаткові консерванти.
Замороженим ягодам можна знайти різне застосування. Додайте їх в смузі, йогурт, салат або кашу, приготуйте десерти або випічку, використовуйте як перекус.

4. Банани

Заморожені банани навряд чи ви зустрінете в супермаркеті, але ви можете заморозити їх самостійно. Для цього очистіть фрукт від шкірки та наріжте на порційні шматочки, помістіть в герметичний пакет або контейнер і відправте в морозилку.
Навіщо? По-перше, в морозилці банани краще зберігаються. Якщо ви купили занадто велику зв'язку, не встигаєте з'їсти всі фрукти і бачите, що вони починають псуватися, то сміливо заморожуйте їх на майбутнє. По-друге, із заморожених бананів можна приготувати багато смачних страв.
Заморожені банани незамінні для приготування густих і поживних смузі або смачного домашнього морозива. Їх також можна додати в десерти та каші.

5. Креветки

Запасайтеся креветками: ці морепродукти ніколи не будуть зайвими у вашому холодильнику. Креветки допоможуть вам, коли ви повернетеся після трудового дня і не виявите в своєму холодильнику готової їжі.
Після роботи проводити годину біля плити зовсім не хочеться, а ось смачно поїсти хочеться і навіть дуже. Вихід є - відваріть креветки! Це займе у вас не більше 5 хвилин. Можна обсмажити їх в улюбленому соусі зі спеціями або лимоном. З креветок можна також приготувати смачний салат (наприклад, із зеленню і кедровими горішками), додати їх у суп або пасту.
Добре, що така вечеря буде не тільки смачною, але й корисною. Креветки - цінне джерело білка і вітамінів, а також низькокалорійний продукт, який зовсім не шкодить фігурі.

6. Броколі

Броколі - цінне джерело вітамінів групи В, Е, А, С, магнію, кальцію, калію, заліза, йоду, магнію, органічних кислот, антиоксидантів і клітковини. Сучасні технології заморозки дозволяють зберегти в складі броколі всі її корисні речовини. Регулярне вживання цього продукту нормалізує роботу травної системи, зміцнює імунітет і очищає організм від шлаків і токсинів.
З броколі на кухні можна експериментувати безкінечно. Цей універсальний продукт готують різними способами: варять, смажать, запікають. Броколі гармонійно поєднується з іншими овочами, рослинними оліями, спеціями, м'ясом і птицею, горішками та сушеними ягодами.

7. Цвітна капуста

Цвітна капуста стане відмінним доповненням до броколі. Такий овочевий мікс - ідеальний варіант збалансованого обіду або вечері. До організму моментально надійде величезна кількість вітамінів і мінералів, які так необхідні для міцного імунітету та гарного самопочуття. Її склад і корисні властивості не сильно відрізняються від броколі.
Цвітну капусту можна не тільки відварити, а й обсмажити або запекти в духовці до хрусткої скоринки, попередньо поливши невеликою кількістю рослинної олії за смаком.

Акційні товари
Каталог