- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
- с. Капітанівка, вул. Соборна, 6
Смачні сирки в шоколаді: простий рецепт
13.08.2021
Сирки в шоколаді - це дуже смачний і корисний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим і дітям.
Готувати сирки легко і просто. Головне - хороші інгредієнти.
Сирки в шоколаді
Для приготування сирних сирків в шоколаді знадобиться:
- Сир 5% - 130 г
- Йогурт густий натуральний (без добавок) – 2 ст. л.
- Шоколад чорний *(мін.70% какао) - 40 г
- Кокосова стружка - 2 ч. л.
Етапи приготування сирків:
Топимо шоколад на водяній бані й змащуємо тонким шаром стінки і дно силіконових форм для кексів, використовуючи кондитерський пензлик. Відправляємо в морозильну камеру на 10 хвилин. Дістаємо. Змащуємо другим шаром. Старайтесь, щоб шоколад був рівномірно розподілений по боках і на дні формочок. Прибираємо ще на 10-15 хвилин в морозильну камеру.
У блендері змішуємо сир з йогуртом і доводимо до однорідної консистенції.
Дістаємо затверділі шоколадні формочки і заповнюємо сирною масою доверху, але без гірки. Акуратно розрівнюємо начинку ножем або лопаткою. Зверху посипаємо кокосовою стружкою.
Наносимо на сирну масу шоколад, що залишився (який ми тримаємо на водяній бані, але не на плиті). Це буде денце десерту. Відправляємо в морозильну камеру на 15 хвилин (або до повної заморозки шоколаду).
Щоб акуратно дістати десерт з форми - досить просто відігнути краї і перевернути сирок в тарілку.
Смачного!
ПоділитисяПопередня стаття
Гремолата: зелений салат з сонячної Італії
Гремолата - ароматна італійська суміш на основі всього 3 компонентів: часнику, петрушки і лимонної цедри. Традиційно вик...
Наступна стаття
Кіш з сиром і шпинатом: покроковий рецепт
Кіш зі шпинатом і сиром - пиріг з французькими коренями. Класичний варіант, з копченим беконом, був винайдений в Лотарин...
- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 22:00