+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Швидкий сніданок: смажені гриби з яйцем пашот і лососем

Швидкий сніданок: смажені гриби з яйцем пашот і лососем

20.11.2020

Швидкий сніданок: смажені гриби з яйцем пашот і лососем

Смажені гриби з яйцем пашот - ще один смачний рецепт у вашій скарбничці сніданків. Причому ми рекомендуємо використовувати саме кілька видів грибів - гливи і печериці. Вони мають різний смак і різну структуру. Тому разом вони створюють дивовижне поєднання. Упевнені, якщо ви почнете день з такої страви, день пройде просто чудово! 

Смажені гриби з яйцем пашот і лососем: покроковий рецепт

Час підготовки: 15 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

  • Печериці - 100 г
  • Гливи - 100 г
  • Гарбузове насіння - 20 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Слабосолений лосось - 30 г
  • Вершкове масло - 20 г
  • Петрушка - 2 гілочки
  • Сіль, перець - за смаком

Як приготувати смажені гриби з яйцем пашот і лососем:

  1. Гриби помийте, крупно поріжте й обсмажте на вершковому маслі з додаванням солі й перцю, поки гриби не стануть м'якими.
  2. Відваріть яйце пашот. У невеликій каструлі доведіть воду практично до кипіння, додайте оцет, за допомогою ложки зробіть воронку і розбийте туди яйце. Відваріть протягом 3 хвилин, дістаньте шумівкою і дайте воді добре стекти. Відкладіть на тарілку.
  3. Викладіть на тарілку гриби, зверху викладіть тонкі шматочки слабосоленого лосося і яйце пашот. Посипте гарбузовим насінням і подрібненою петрушкою. Яєчний жовток грає роль соусу, тому на самому початку, розріжте яйце і змішайте рідкий жовток з грибами і рибою.
Акційні товари
Каталог