+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Рецепт тижня: кокосовий крем з чіа

Рецепт тижня: кокосовий крем з чіа

28.06.2019

Рецепт тижня: кокосовий крем з чіа

Для приготування десерту вам знадобляться наступні інгредієнти:

Для крему:

  • Кокосове молоко - 400 г
  • Цукор - 40 г
  • Борошно - 25 г
  • Рослинна олія - ​​16 г
  • Насіння чіа - 10 г 

Для грушевого соусу:

  • Очищена груша - 500 г
  • Вода - 300 г
  • Цукор - 50 г 

Для грушевого чатні:

  • Очищена груша - 500 г
  • Цукор - 60 г
  • Вода (гаряча) - 50 г
  • Фенхель - 30 г 

Спосіб приготування: 

  1. Для грушевого соусу всі інгредієнти з'єднайте в сотейнику, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Остудіть, збийте блендером до однорідної маси. 
  1. Для грушевого чатні цукор розтопіть в сотейнику до золотистої карамельної карамелі. Обережно додайте воду, можуть бути гарячі бризки. Туди ж додайте дрібно нарізану грушу, тушкуйте 5-7 хвилин. В кінці додайте дрібно нарізаний фенхель, тушкуйте ще 1-2 хвилини. Зніміть з вогню й остудіть. 
  1. Кокосове молоко і цукор змішайте в сотейнику, доведіть до кипіння. 
  1. Борошно та олію змішайте в мисці, поступово вливаючи гаряче молоко і постійно помішуючи, щоб не було грудочок. 
  1. Отриману масу додайте в сотейник, постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Проваріть ще 2-3 хвилини. 
  1. Зніміть з вогню, додайте насіння чіа. Перемішайте в скляній мисці, приберіть в холодильник на 3-4 години. 
  1. На тарілку викладіть грушевий соус. З крему сформуйте кнельку. Навколо крему розкладіть грушевий чатні. Для текстури можна додати гранолу.
Акційні товари
Каталог