+38 (044) 391-00-05
- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
- с. Капітанівка, вул. Соборна, 6
Рецепт тижня: кокосовий крем з чіа
28.06.2019
Для приготування десерту вам знадобляться наступні інгредієнти:
Для крему:
- Кокосове молоко - 400 г
- Цукор - 40 г
- Борошно - 25 г
- Рослинна олія - 16 г
- Насіння чіа - 10 г
Для грушевого соусу:
- Очищена груша - 500 г
- Вода - 300 г
- Цукор - 50 г
Для грушевого чатні:
- Очищена груша - 500 г
- Цукор - 60 г
- Вода (гаряча) - 50 г
- Фенхель - 30 г
Спосіб приготування:
- Для грушевого соусу всі інгредієнти з'єднайте в сотейнику, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Остудіть, збийте блендером до однорідної маси.
- Для грушевого чатні цукор розтопіть в сотейнику до золотистої карамельної карамелі. Обережно додайте воду, можуть бути гарячі бризки. Туди ж додайте дрібно нарізану грушу, тушкуйте 5-7 хвилин. В кінці додайте дрібно нарізаний фенхель, тушкуйте ще 1-2 хвилини. Зніміть з вогню й остудіть.
- Кокосове молоко і цукор змішайте в сотейнику, доведіть до кипіння.
- Борошно та олію змішайте в мисці, поступово вливаючи гаряче молоко і постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
- Отриману масу додайте в сотейник, постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Проваріть ще 2-3 хвилини.
- Зніміть з вогню, додайте насіння чіа. Перемішайте в скляній мисці, приберіть в холодильник на 3-4 години.
- На тарілку викладіть грушевий соус. З крему сформуйте кнельку. Навколо крему розкладіть грушевий чатні. Для текстури можна додати гранолу.
Попередня стаття
Чи правда, що кофеїну в чашці чаю стільки ж, скільки в чашці кави
Напевно, багато хто не може уявити початок свого дня без філіжанки кави, що бадьорить і заряджає енергією. Але часто ігн...
Наступна стаття
Домашня вечеря з вином
Вино - це ключова складова ідеальної вечері. Стародавні греки вміли підбирати вина до страв, вигідно підкреслюючи їх сма...
Телефони:
- +38 (044) 200-42-69
Графік роботи:
Щоденно з 8:00 до 22:00