+38 (044) 391-00-05
- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
- с. Капітанівка, вул. Соборна, 6
Новорічне меню 2020 року. Частина четверта
21.12.2019
Сьогодні для вас заключна частина нашого дайджесту страв до новорічного святкового столу 2020!
Отже, їх величність – ДЕСЕРТИ!
Новорічні десерти
Легкий торт
Інгредієнти:
- Яйце - 4 шт.
- Цукор - 250 г
- Збиті вершки - 370-380 г
- Фрукти та ягоди - для прикраси
Приготування:
- Збийте білки, поступово додаючи цукор, поки він не розчиниться і маса не стане пишною, зі стійкими піками.
- На папері для випічки накресліть коло діаметром 20 см і застеліть нею деко. Білкову масу викладіть всередину кола і вирівняйте ножем рухами від низу до верху так, щоб по краю коржу утворився хвилеподібний бортик.
- Випікайте корж в заздалегідь прогрітій духовці при температурі + 150 °С протягом 30 хвилин, потім знизьте її до + 120 °С і випікайте ще 10 хвилин, після чого духовку вимкніть й залиште корж в духовці до повного охолодження.
- Прикрасьте торт збитими вершками та фруктами і ягодами безпосередньо перед подачею.
Фруктовий салат
Інгредієнти:
- Банан - 2 шт.
- Апельсин - 2 шт.
- Яблуко - 2 шт.
- Ківі - 3 шт.
- Родзинки - 100 г
- Курага - 100 г
- Чорнослив - 100 г
- Горіхи - 100 г
- Білий зефір - 2-3 шт.
- Ананасовий йогурт - 0,5 л
- Желатин - 1 ст. л.
Приготування:
- Десерт викладіть на блюдо в такій послідовності:
1. Дрібно і тонко порізані яблука, родзинки.
2. Кружечки бананів і горіхи.
3. Кружечки ківі та дрібні шматочки кураги.
4. Зефір, порізаний колами.
5. Кубики апельсинів. - Желатин розведіть невеликою кількістю води, приготуйте його за рецептом, додайте в йогурт і залийте салат. Верх прикрасьте чорносливом і поставте десерт в холодильник для застигання. Перед подачею можете викласти на нього кульки морозива.
Трюфелі з фініків
Інгредієнти:
- Фініки - 300 г
- Волоські горіхи - 140 г
- Какао-порошок - 25 г
- Ванільний екстракт - 1 ч. л.
- Сіль - дрібка
- Какао-порошок - для посипки
- Подрібнені горіхи - для посипки
- Кокосова стружка - для посипки
Приготування:
- Фініки залийте окропом, а потім відокремте від кісточки.
- Волоські горіхи подрібніть в блендері, потім додайте какао, фініки, екстракт ванілі та сіль. Змішайте все до однорідності.
- З отриманої маси сформуйте кульки розміром з цукерки "Рафаелло". З наведеної вище кількості інгредієнтів має вийти 15 цукерок.
- Потім 5 цукерок обваляйте в какао-порошку, 5 цукерок - в подрібнених горіхах, і останні 5 – в кокосовій стружці. Зберігайте цукерки у холодильнику.
Гарних вам новорічних свят, смачних десертів і тільки позитивних емоцій у новому 2020 році!
ПоділитисяПопередня стаття
Новорічне меню 2020 року. Частина третя
Гарячі та основні страви ми готували за рецептами з попередніх статей, сьогодні ж переходимо до салатів! Який же новоріч...
Наступна стаття
Свято наближається: Різдвяний кекс з ромом і сухофруктами
В морозний святковий вечір ніщо не зігріє краще, за ромовий кекс. Ми знаємо, якою має бути випічка, аби гості залишись в...
Телефони:
- +38 (044) 200-42-69
Графік роботи:
Щоденно з 8:00 до 22:00