+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Новорічне меню 2020 року. Частина четверта

Новорічне меню 2020 року. Частина четверта

21.12.2019

Новорічне меню 2020 року. Частина четверта

Сьогодні для вас заключна частина нашого дайджесту страв до новорічного святкового столу 2020!
Отже, їх величність – ДЕСЕРТИ!

Новорічні десерти

Легкий торт

Інгредієнти:

  • Яйце - 4 шт.
  • Цукор - 250 г
  • Збиті вершки - 370-380 г
  • Фрукти та ягоди - для прикраси

Приготування:

  1. Збийте білки, поступово додаючи цукор, поки він не розчиниться і маса не стане пишною, зі стійкими піками.
  2. На папері для випічки накресліть коло діаметром 20 см і застеліть нею деко. Білкову масу викладіть всередину кола і вирівняйте ножем рухами від низу до верху так, щоб по краю коржу утворився хвилеподібний бортик.
  3. Випікайте корж в заздалегідь прогрітій духовці при температурі + 150 °С протягом 30 хвилин, потім знизьте її до + 120 °С і випікайте ще 10 хвилин, після чого духовку вимкніть й залиште корж в духовці до повного охолодження.
  4. Прикрасьте торт збитими вершками та фруктами і ягодами безпосередньо перед подачею.

Фруктовий салат

Інгредієнти:

  • Банан - 2 шт.
  • Апельсин - 2 шт.
  • Яблуко - 2 шт.
  • Ківі - 3 шт.
  • Родзинки - 100 г
  • Курага - 100 г
  • Чорнослив - 100 г
  • Горіхи - 100 г
  • Білий зефір - 2-3 шт.
  • Ананасовий йогурт - 0,5 л
  • Желатин - 1 ст. л.

Приготування:

  1. Десерт викладіть на блюдо в такій послідовності:
    1. Дрібно і тонко порізані яблука, родзинки.
    2. Кружечки бананів і горіхи.
    3. Кружечки ківі та дрібні шматочки кураги.
    4. Зефір, порізаний колами.
    5. Кубики апельсинів.
  2. Желатин розведіть невеликою кількістю води, приготуйте його за рецептом, додайте в йогурт і залийте салат. Верх прикрасьте чорносливом і поставте десерт в холодильник для застигання. Перед подачею можете викласти на нього кульки морозива.

Трюфелі з фініків

Інгредієнти:

  • Фініки - 300 г
  • Волоські горіхи - 140 г
  • Какао-порошок - 25 г
  • Ванільний екстракт - 1 ч. л.
  • Сіль - дрібка
  • Какао-порошок - для посипки
  • Подрібнені горіхи - для посипки
  • Кокосова стружка - для посипки

Приготування:

  1. Фініки залийте окропом, а потім відокремте від кісточки.
  2. Волоські горіхи подрібніть в блендері, потім додайте какао, фініки, екстракт ванілі та сіль. Змішайте все до однорідності.
  3. З отриманої маси сформуйте кульки розміром з цукерки "Рафаелло". З наведеної вище кількості інгредієнтів має вийти 15 цукерок.
  4. Потім 5 цукерок обваляйте в какао-порошку, 5 цукерок - в подрібнених горіхах, і останні 5 – в кокосовій стружці. Зберігайте цукерки у холодильнику. 

Гарних вам новорічних свят, смачних десертів і тільки позитивних емоцій у новому 2020 році!

Акційні товари
Каталог