+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Ми офіційно розпочали підготовку до Нового 2021 року!

Ми офіційно розпочали підготовку до Нового 2021 року!

04.12.2020

Ми офіційно розпочали підготовку до Нового 2021 року!

Але готуватись на самоті нам нудно, тому пропонуємо і Вам почати записувати рецепти для новорічного столу вже зараз!

Покровителем 2021 року стане Білий Металевий Бик. Тварина невибаглива до їжі, але не потерпить порожнього столу. Чим більше простих салатів ви приготуєте на Новий 2021 рік, тим прихильніше буде Бик. З огляду на те, що тварина травоїдна, акцент можна зробити на овочах, додавши до них м'ясо птиці, рибу або морепродукти. А ось салати на основі яловичини можуть образити символ року. 

Овочі по-корейськи

Овочі по-корейськи - один з найшвидших і найлегших салатів на Новий 2021 рік. 

Для приготування знадобиться:

  • Морква - 300 г
  • Солодкий перець - 2 шт.
  • Огірки довгі - 2 шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля зелена - маленький пучок
  • Перець чилі - ¼ маленького стручка
  • Кунжут - 2 ч. л.
  • Зелень - за смаком 

Для заправки:

  • Рослинна олія - 1 ст. л.
  • Соєвий соус слабосолоний - 2 ст. л.
  • Оцет яблучний- 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль, перець - за смаком 

Підготовка овочів стандартна для всіх східних салатів:

  1. Моркву натерти на тертці по-корейськи, огірки і перець нарізати тонкою довгою соломкою.
  2. Подрібнити часник і перець чилі, зелену цибулю нарізати шматочками по 3-4 см в довжину.
  3. Порізати зелень. Насіння кунжуту обсмажити на сухій сковороді до появи золотистого кольору. Все скласти в миску і перемішати.

Приготувати заправку:

  1. Змішати всі інгредієнти до отримання однорідної консистенції.
  2. Заправку вилити в салат і дати настоятися протягом мінімум 45 хвилин в холодильнику. 

Салат з шинкою і грибами

 Для приготування потрібно:

  • Шинка - 200 г
  • Мариновані печериці - 200 г
  • Варені курячі яйця - 3 шт.
  • Мариновані огірки - 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сметана і майонез для заправки в пропорції 1:1
  • Сіль перець - за смаком 

Приготування:

  1. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, залити окропом, залишити на 5 хвилин, а потім вийняти шумівкою і повністю охолодити.
  2. Всі інгредієнти нарізати соломкою і змішати з цибулею.
  3. Заправити майонезом і сметаною.
  4. Перед подачею на стіл прикрасити зеленню, посолити і поперчити на свій смак.

Морепродукти з овочами

Завдяки своєму незвичайному смаку цей салат займе гідне місце на новорічному столі. 

Для приготування знадобиться:

  • Коктейль з морепродуктів або очищені креветки - 500 г
  • Броколі (свіжа або заморожена) - 300 г
  • Стручкова квасоля (заморожена) - 200 г
  • Перець солодкий червоний - 2 шт.
  • Мариновані зелені оливки - 200 г
  • Помідори чері - 200 г
  • Очищені волоські горіхи - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Лавровий лист, зелень кропу - за смаком

Заправка:

  • Оливкова олія - ​​100 г
  • Мед рідкий - 1 ст. л.
  • Маринад від оливок - 1 ст. л.
  • Лимон - 0.5 шт.
  • Сіль, перець чорний мелений - за смаком

Приготування:

  1. Солодкий перець вимити, обсушити рушником, викласти на деко і запікати в духовці протягом 10-15 хвилин при температурі 200°С. За цей час їх треба кілька разів перевернути. Після цього гарячий перець покласти в пакет і залишити до повного охолодження. Наступний етап - зняття шкірки, видалення насіння і нарізка перців соломкою.
  2. Підготувати овочевий відвар з моркви, цибулі, лаврового листа і зелені кропу.
  3. Морепродукти розморозити, промити і покласти в киплячий овочевий відвар. Варити протягом 2-3 хвилин, після чого вийняти, остудити, просушити і нарізати соломкою.
  4. Зелену квасолю відварити в підсоленій воді протягом 5 хвилин, а потім 2-3 хвилини підсмажити на оливковій олії.
  5. Броколі також відварити, відкинути на друшляк і дати стекти зайвій воді.
  6. Помідори помити, обсушити і розрізати на половинки.
  7. Оливки також розрізати навпіл.
  8. Всі інгредієнти скласти в миску і перемішати.

Заправка:

  1. Змішати мед, сіль і сік половини лимона до однорідної маси без кристалів.
  2. Додати маринад від оливок, перемішати і все поперчити.
  3. Тонкою цівкою влити олію, розмішуючи заправку віночком.
  4. Соус залити в салат, все перемішати, накрити миску харчовою плівкою і поставити в холодильник на 4-5 годин.

Кальмари з грибами

Для приготування потрібно:

  • Консервовані кальмари - 1 банка
  • Свіжий огірок довгий - 1 шт.
  • Нарізані печериці - 1 банка
  • Відварені курячі яйця - 3 шт.
  • Зелень кропу - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Сіль перець - за смаком

Приготування:

  1. З банок з печерицями та кальмарами злити маринад, вміст перекласти в миску.
  2. Огірки нарізати маленькими кубиками.
  3. Подрібнити яйця.
  4. Все змішати, заправити майонезом, при необхідності посолити і поперчити.
  5. Салат прикрасити посіченою зеленню.
Акційні товари
Каталог