+38 (044) 391-00-05
- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
- с. Капітанівка, вул. Соборна, 6
Цікавий десерт: літній тирамісу
29.07.2022
Для рецепта:
печиво савоярді
250 г маскарпоне
100 мл лікеру ягідного
100 мл «Бейлісу» (можна взяти red velvet, через його літній колір)
2 яйця
50-70 г цукру
свіжа малина та м’ята для декору
Готуємо тирамісу:
Яйця розділяємо на жовтки та білки та окремо збиваємо: білки до «гострих піків», а жовтки із цукром, щоб вони збільшилися в об’ємі вдвічі.
Потім до жовткової маси додаємо маскарпоне та збиваємо міксером знову. А далі додаємо сюди білки та вимішуємо все вже лопаткою. Крем готовий.
Беремо печиво та занурюємо його у лікер чи «Бейліс» на 5-6 секунд (який шар буде перший — це вже на ваш розсуд) та викладаємо у форму. Зверху ложка крему, знову печиво у лікері та знову крем. Робите стільки шарів, на скільки у вас вистачить крему.
На цьому етапі відправляємо все у холодильник на 2 години.
Дістаємо, прикрашаємо свіжою малиною та м’ятою. Готово! Можна робити з будь-якої ягоди, що маєте вдома. Я робила порціонно, ви ж можете робити у великій формі, тут уже як зручніше кожному.
Смачного!
Поділитися
Телефони:
- +38 (044) 200-42-69
Графік роботи:
Щоденно з 8:00 до 22:00