+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Листковий пиріг зі спаржею: покроковий рецепт

Листковий пиріг зі спаржею: покроковий рецепт

30.10.2020

Листковий пиріг зі спаржею: покроковий рецепт

Смачна страва для всієї родини!

Що готуємо: Листковий пиріг зі спаржею й апельсином
Час приготування: від 20 до 40 хвилин
Кількість персон: 6

Складові:

  • Тісто листкове - 1 порція
  • Спаржа (дрібна) - 400 г
  • Апельсин - 1 шт.
  • Яйця курячі - 1 шт.
  • Олія оливкова
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Перець (мелений)

Спосіб приготування:

Зріжте краї пагонів спаржі на відстані 1 см і відбланшуйте протягом 5-10 хв у киплячій підсоленій воді. Відкиньте, потім обдайте холодною водою. Обсушіть.

Духовку прогрійте до 210°C. На деко викладіть фольгу. Розкачайте тісто так, щоб вийшов прямокутник 50х20 см. Змастіть змоченим у воді пензликом краї й загорніть їх всередину.

Апельсин помийте і натріть цедру на тертці. Видавіть апельсиновий сік. Збийте яйце зі сметаною. Посоліть, поперчіть, додайте апельсиновий сік.

Викладіть спаржу і часточки апельсина на тісто, залийте кремом і посипте апельсиновою цедрою. Полийте оливковою олією і запікайте 20 хв. Спаржу ви можете замінити кабачками.

Всі необхідні продукти для приготування пирога зі спаржею ви можете придбати з доставкою додому в інтернет-магазині МегаМаркет.

Акційні товари
Каталог