- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
- с. Капітанівка, вул. Соборна, 6
Листковий пиріг зі спаржею: покроковий рецепт
30.10.2020
Смачна страва для всієї родини!
Що готуємо: Листковий пиріг зі спаржею й апельсином
Час приготування: від 20 до 40 хвилин
Кількість персон: 6
Складові:
- Тісто листкове - 1 порція
- Спаржа (дрібна) - 400 г
- Апельсин - 1 шт.
- Яйця курячі - 1 шт.
- Олія оливкова
- Сметана - 4 ст. л.
- Перець (мелений)
Спосіб приготування:
Зріжте краї пагонів спаржі на відстані 1 см і відбланшуйте протягом 5-10 хв у киплячій підсоленій воді. Відкиньте, потім обдайте холодною водою. Обсушіть.
Духовку прогрійте до 210°C. На деко викладіть фольгу. Розкачайте тісто так, щоб вийшов прямокутник 50х20 см. Змастіть змоченим у воді пензликом краї й загорніть їх всередину.
Апельсин помийте і натріть цедру на тертці. Видавіть апельсиновий сік. Збийте яйце зі сметаною. Посоліть, поперчіть, додайте апельсиновий сік.
Викладіть спаржу і часточки апельсина на тісто, залийте кремом і посипте апельсиновою цедрою. Полийте оливковою олією і запікайте 20 хв. Спаржу ви можете замінити кабачками.
ПоділитисяПопередня стаття
Halloween наближається: готуємо гарбузовий пиріг
Гарбузовий пиріг (англ. Pumpkin pie) - традиційний десерт американської кухні, який є окрасою столу до осінніх свят, так...
Наступна стаття
Корисний сніданок: рецепт сирної запіканки без манки і борошна
Смачна альтернатива вівсянки. Чи може корисний сніданок бути не тільки ситним, але і смачним? Однозначно так! Ми підготу...
- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 22:00