+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Курячий бульйон з яєчною локшиною на 1 січня

Курячий бульйон з яєчною локшиною на 1 січня

01.01.2021

Курячий бульйон з яєчною локшиною на 1 січня

Відгуляли свята, смачно поїли... але все ж будуть ті, хто вже першого числа подивиться з важким поглядом на салати і скаже, що хоче чогось легкого. Пропонуємо спробувати ось такий ось бульйон з яєчною локшиною.

Рецепт легкого курячого бульйону з яєчною локшиною

Інгредієнти для бульйону: 

  • Куряча грудка або стегенця - 1 шт.
  • Морква - 0,5 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Чорний перець горошком
  • Духмяний перець
  • Лавровий лист
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Вода - 1,5 л 

Інгредієнти для локшини: 

  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 3 ч. л.
  • Олія - ​​1 ч. л.
  • Вода - 3 ст. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л. 

Інгредієнти для подачі: 

  • Петрушка
  • Кріп 

Всі необхідні продукти для приготування курячого бульйону можна придбати просто зараз з доставкою додому в інтернет-магазині МегаМаркет. 

Покроковий рецепт: 

  1. Підготувати необхідні продукти.
  2. Можна брати будь-яку частину курки. З грудки бульйон виходить маложирним, тому відмінно підходить для дієтичного харчування дітей і дорослих. Але якщо ви любите жирніше, тоді для бульйону краще брати ніжки або стегенця. Ретельно промити. Нарізати на шматки. Скласти в каструлю і відправити на сильний вогонь. Не втратьте момент закипання. Треба буде видалити піну.
  3. Поки закипає бульйон, на сухій сковороді трохи обсмажити моркву нарізану кільцями і цибулю.
  4. Після закипання і видалення піни, зменшити вогонь до самого мінімуму. Це важливий момент для того, щоб вийшов прозорий бульйон. Додати обсмажені моркву і цибулю. А також додати лавровий лист, чорний і духмяний перець. Накрити кришкою і вирити приблизно півтори години.
  5. Поки вариться бульйон, можна приготувати локшину. Змішати за допомогою міксера яйця з водою, олією і сіллю. Поступово ввести борошно. Сковороду змастити краплею олії й приготувати млинці. Залишити їх до повного охолодження.
  6. Хвилин за 10 - 15 до закінчення варіння бульйону, нарізати зелень. Водночас посолити бульйон на смак і залишити ще хвилин на 10 варитися.
  7. Остиглі млинці згорнути рулетом і нарізати локшину.
  8. У порційну тарілку додати локшини.
  9. Зверху налити багато смачного бульйону і додати зелені.
  10. Насолоджуємося смачним, цілющим бульйоном.

Смачного!

Акційні товари
Каталог