+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Кіш з сиром і шпинатом: покроковий рецепт

Кіш з сиром і шпинатом: покроковий рецепт

20.08.2021

Кіш з сиром і шпинатом: покроковий рецепт

Смачний обід за годину!

Кіш зі шпинатом і сиром - пиріг з французькими коренями. Класичний варіант, з копченим беконом, був винайдений в Лотарингії. Спочатку пиріг готували на хлібному тісті, але потім воно було замінено тонким пісочним або листковим. Ідея відкритого пирога з яєчно-молочною заливкою була настільки хороша, що варіації на цю тему просто не могли не з'явитися: кіш стали готувати з грибами і рибою, м'ясом і куркою, спаржею, цукіні, шпинатом та іншими овочами. У Франції подібні пироги заведено подавати як закуску перед основною стравою разом з салатом або на ланч. Коли ж вам їсти пиріг - вирішуйте самі: кіш зі шпинатом і сиром за цим рецептом виходить таким смачним, що для його дегустації буде доречним будь-який час доби!

Кіш з сиром і шпинатом

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Сир викладіть в сито на 4 години, щоб дати стекти рідині. Духовку прогрійте до 210 °С. Змастіть форму вершковим маслом, розкачайте тісто, викладіть у форму, проколіть тісто виделкою.

Яйця збийте з сиром. Додайте попередньо віджатий і нарізаний на шматочки сир фета. Трохи посоліть, поперчіть і викладіть поверх тіста. Посипте кедровими горішками. Додайте шпинат і збризніть оливковою олією.

Запікайте протягом 30-40 хвилин, через 10 хвилин запікання страви понизьте температуру до 180 °С.

Акційні товари
Каталог