+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Готуємо смачну пасту з білими грибами

Готуємо смачну пасту з білими грибами

31.07.2020

Готуємо смачну пасту з білими грибами

Паста з білими грибами - це хороша італійська класика. Дивовижний смак цієї страви обумовлений, перш за все, смаком і ароматом білих грибів. Замінити їх на інші звичайно можна, але вийде вже зовсім не той смак. У цьому рецепті ми вирішили додати свіжу нотку. Як правило, така паста подається із зеленню петрушки, а ми рекомендуємо замінити її на свіжу м'яту - знайти її зараз не проблема. Отже, ось ідеальний рецепт пасти з білими грибами. 

Паста з білими грибами 

Інгредієнти на 2 порції:

Як приготувати пасту з білими грибами:

1. Гриби розморожуємо при кімнатній температурі. Половину відкладаємо - їх використовуємо для подачі, іншу половину обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до золотистої скоринки, додаємо сіль і перець.

2. Відварюємо спагеті в підсоленій воді. Радимо користуватись однією пропорцією - на 1 літр води 100 грамів макаронів і 10 г солі. Пасту необхідно відварювати на 1 хвилину менше, ніж зазначено на упаковці.

3. Цибулю дрібно ріжемо й обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії, до тих пір вона не стане прозорою. Додаємо другу половину грибів і обсмажуємо ще кілька хвилин. Додаємо дрібку солі.

4. Додаємо біле вино і даємо йому трохи упаритися.

5. Додаємо вершки і спагеті й тушкуємо ще 2 хвилини. Перед подачею на стіл додаємо тертий пармезан, подрібнені листочки м'яти і мелений перець.

Цей рецепт обов'язково потрапить в число ваших фаворитів, тому що більш смачну пасту складно собі уявити.

Акційні товари
Каталог