+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
5 ситних супів з усього світу

5 ситних супів з усього світу

29.03.2019

5 ситних супів з усього світу

Тарілка ситного супу стане відмінною вечерею, яка ні за що не набридне, адже в нашому розпорядженні рецепти з усього світу. 

НІМЕЦЬКИЙ СУП LINSENEINTOPF З СОЧЕВИЦІ З КОВБАСКАМИ

Інгредієнти на 4 порції:

  • Сочевиця - 450 г
  • Цибуля ріпчаста - 100 г
  • Морква - 100 г
  • Курячий бульйон - 2 л
  • Картопля - 250 г
  • Ковбаски з яловичини - 150 г
  • Томатна паста - 100 г
  • Сіль - 2 г
  • Перець - 2 г
  • Оливкова олія - ​​2 мл
  • Гостра гірчиця - 20 г
  • Петрушка - для прикраси

Спосіб приготування:

Цибулю і моркву наріжте дрібними кубиками, пасеруйте в сотейнику з додаванням оливкової олії до золотистого кольору. Додайте подрібнені до дрібних кубиків ковбаски й томатну пасту. Потім додайте сиру сочевицю, курячий бульйон і нарізану кубиками картоплю. Варіть суп на повільному вогні до повної готовності сочевиці. Потім додайте сіль і перець, дайте настоятися. Розлийте суп по тарілках, зверху в кожну порцію викладіть ковбаску, гостру гірчицю і петрушку. 

ПОЛЬСЬКИЙ СУП "ЖУРЕК"

Складові:

  • Вода - 550 мл
  • Сметана
  • Оливкова олія
  • Картопля - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (очищена) - 1 шт
  • Ковбаса свиняча - 150 г
  • Перепелині яйця - 8 шт
  • Свиняча грудинка копчена - 80 г
  • Квасне сусло - 20 г
  • Житній хліб - 50 г
  • Гвоздика - 2 шт
  • Лавровий лист - 2 шт

Для смальцю:

  • Сало (без м'яса) - 200 г
  • Сіль - 5 г
  • Петрушка - 30 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Кінза - 2 г

Спосіб приготування:

Сало наріжте кубиками, з'єднайте з іншими інгредієнтами й перемеліть в блендері. Охолодіть в морозилці.
У холодну воду викладіть сирі свинячі ковбаски та грудинку, варіть 40 хвилин. Овочі наріжте середнім кубиком та обсмажте на оливковій олії. Дістаньте приготовані свинячі сосиски й грудинку і наріжте скибочками. Додайте в бульйон свинячі сосиски й грудинку разом з овочами та доведіть до кипіння. Додайте квасне сусло, гвоздику.
Житній хліб наріжте тонко, викладіть на деко і запечіть в духовці при температурі 180 ℃ 5 хвилин. Перепелині яйця відваріть протягом двох хвилин, очистьте від шкаралупи.
Розлийте суп по тарілках, додайте два яйця і смалець. Покришіть житній хліб, приготований в духовці. Подавайте зі сметаною.

УЗБЕЦЬКИЙ ЛАГМАН

Складові:

  • Болгарський перець - 500 г
  • Пекінська капуста - 300 г
  • Цибуля - 100 г
  • Часник - 100 г
  • Зелень селери - 100 г
  • Рослинна олія - ​​250 г
  • Баранина - 700 г
  • Помідори - 250 г
  • Сіль - 30 г
  • Перець - 5 г
  • Аніс - 5 г
  • Імбир мелений - 5 г
  • Соєвий соус - 20 г
  • Піджарка на лагман - 200 г
  • Локшина - 500 г

Тісто для локшини:

  • Борошно - 500 г
  • Яєчні жовтки - 6 шт
  • Сіль / перець за смаком
  • Олія - ​​200 г

Замісіть тісто і поставте в холодильник на півгодини. Після розтягніть локшину або розкатайте тісто, поріжте й окремо відваріть.

Інгредієнти для піджарки:

  • Перець болгарський - 500 г
  • Томатна паста - 160 г
  • Рослинна олія - ​​100 г

Спосіб приготування:

Для піджарки перець очистьте, наріжте соломкою й обсмажте з томатною пастою і рослинною олією.

Для супу перець, помідори очистьте та наріжте кубиками, крупно поріжте пекінську капусту, дрібно наріжте цибулю, часник. У казан налийте рослинну олію, обсмажте цибулю і часник. Потім укладіть баранину, зверху покладіть овочі: перець, помідори, селеру; додайте сіль, перець, аніс, імбир, соєвий соус і в кінці накрийте листям пекінської капусти. Залийте водою трохи вище капусти, накрийте кришкою і томіть протягом 3-4 годин. Потім дістаньте м'ясо і крупно наріжте кубиками. У тарілку викладіть локшину, баранину, піджарку і налити бульйон, зверху прикрасьте кінзою. 

ІРЛАНДСЬКИЙ СУП-РАГУ

Складові:

  • Баранина (м'якоть лопатки) - 600 г
  • Морква - 340 г
  • Картопля - 340 г
  • Бульйон курячий - 300 мл
  • Цибуля ріпчаста - 200 г
  • Квасоля червона консервована - 1 банка
  • Томатна паста - 1 ст. л з гіркою
  • Чебрець свіжий - 3-5 гілочок
  • Розмарин - 3-5 гілочок
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль і чорний мелений перець за смаком
  • Рослинна олія для обсмажування

Спосіб приготування:

М'ясо промийте, обсушіть, якщо треба, зріжте з кістки. Потім наріжте на невеликі шматочки. У глибокій сковороді розігрійте олію, додайте гілочки розмарину і чебрецю і дрібно порубаний часник. Коли часник набуде золотистого кольору, викладіть в сковороду м'ясо й обсмажте на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки.
Картоплю, цибулю і моркву промийте, почистьте та наріжте великими шматками. Підготовлені овочі додайте до м'яса і продовжуйте обсмажувати ще 3-5 хвилин.
Додайте бульйон, викладіть пасеровану томатну пасту, квасолю, посоліть та поперчіть за смаком. Тушкуйте рагу до готовності.
Подавайте в глибоких тарілках, прикрасивши рубаною кінзою. 

ГРУЗИНСЬКИЙ ХАРЧО

Складові на 1 літр бульйону:

  • Цибулина середня - 1 шт
  • Морква середня - 1 шт
  • Сіль - ½ ч. л
  • Перець чорний - 5 шт
  • Лавровий лист - 3 шт
  • Кістки (цукрові або мозкові) - 0,5 кг
  • Вода - 1,2 л
  • Рис - 35 г
  • Яловичина (задня частина) - 400 г
  • Томати очищені у в/с - 170 г
  • Цибулина середня - 1 шт
  • Часник - пара зубчиків
  • Зелень кропу, петрушки, кінзи, листя селери - за смаком
  • Паста томатна - 2 ст.л
  • Перець чилі гострий
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

У каструлю викладіть кістки, м'ясо, сіль, перець горошком, лавровий лист, моркву, цибулю (кільцями) і перець чилі. Зваріть бульйон: після закипання він повинен відстоятися 1,5-2 години.
Цибулю наріжте кубиками й обсмажте на рослинній олії. Додайте часник, томатну пасту, помідори у власному соку і бульйон. Тушкуйте, поки цибуля не стане м'якою. Процідіть бульйон через сито, додайте м'ясо, цибулю, рис із зеленню і спеції. Варіть близько 15 хвилин. Подавайте до столу, прикрасивши зеленню.

Акційні товари
Каталог